مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

3 دختر دارم 5 سال و 9 سال که مورد سوءاستفاده جنسی پدرشان قرار گرفته اند مدرکی ندارم.چی کار باید کنم؟!کجا و چطور شکایت کنم؟خونه رو خالی کرده اثاثیه هم برده خونه و اثاث نداریم.مدرسه هم چند ماهه نرفتند.منزل اقوام هستیم .مدام هم تهدیدمون میکند.مهریه ام رو اجرا گذاشتم بعد درخواست من اموالش رو به نام خواهرش کرده...
کی باید به داد ما برسد؟ باید چی کار کنم
4 ماهه وضعیتمون همینه.
تورو خدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، پرونده مهریه را ادامه دهید و برای نفقه خود و فرزندان دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید.
میتوانید به مرکز وکلا یا کانون وکلای شهر خود مراجعه کنید تا وکیل معاضدتی برای شما تعیین شود .

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، کاربر گرامی میتوانید به مرکز وکلا یا کانون وکلای شهر خود مراجعه کنید تا وکیل معاضدتی در اختیار شما قراردهند، در حال حاضر پرونده مهریه را ادامه دهید و نسبت به نفقه خود و فرزندان دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود از طریق دادگاه برای سلب حضانت اقدام کنید و در صورت نیاز ارجاع به پزشکی قانونی و روانپزشک می‌شود جهت اثبات ادعای شما

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

باسلام بچه هارو پزشکی قانونی ببرید و اگه مدرک دیگه ای دارید اضافه کنید

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام . راهکارهای زیادی برای پیگیری وجود داره

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بهتر است نسبت به فرزندانتان شکایت کیفری مطرح نمایید تا به پزشک قانونی معرفی شوند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
برای هر یک از موارد باید شکایت جداگانه مطرح کنید .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز بدلیل دارد، از سامانه 123اورژانس احگجتماعی موضوع تعرض جنسی را پیگیری کنیدو برای حقوق مالی طرح دعوی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص کودک آزاری می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید تحت عنوان فرار از دین به قصد عدم پرداخت مهریه از وی شکایت مطرح کنید و همچنین به صورت حقوقی معاملات قبلی که با خواهرش داشته را باطل کنید زیرا این معاملات صوری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که مدرکی نداشته باشید نمی‌توانید شکایت نمائید.
از سوی دیگر مهریه شما در هر صورت قابل مطالبه است و پیشنهاد می‌شود که بر روی مهریه و سایر حقوق مالی خود اقدام نمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و سریعا شکایت کنید همین الان با تلفن 123 تماس و موضوع را اعلام کنید تا کمکتان کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه کیفری ترک انفاق را مطرح نمایید
و دادخواست الزام زوج به تهیه منزل مستقل را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادگاه برای سلب حضانت اقدام کنید نفقه خود و فرزندان و مهریتان هم اجرا بگذاریذ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

علاوه بر دادگاه از اوژانس اجتماعی هم میتونید کمک بگیرید شماره شون هم 123 هست با تلفن ثابت تماس بگیرید یا حضورا مراجعه کنید

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام مسئله مطرح شده از جانب شما به دلیل در زمره جرایم منافی عفت می‌باشد شایسته است با توسل به مشاوره حضوری یا تلفنی انجام بپذیرد

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
دادخواست مطالبه نفقه بدهید