مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت بدون اذن پدر

باسلام وقتتون بخیر من دختری 25ساله هستم که با اجبارخانوادم‌چندسال قبل به صیغه یکی از خاستگارام درومدم تواین‌مدت بااینکه من اصلن‌ب میل خودم نبود بکارت خودمو‌ از دست دادم که تو مدت کوتاهی اون‌ ازدواج بهم خورد و همه‌ چیز تموم‌ شد ولی خیلی وقت گذشته با مردی آشنا شدم که عاشق همیم و از گذشته من‌خبر دارن ایشون درحال طلاق در دوران نامزدی هستن و ازدواج ناموفق داشتن خانوادم‌ رضایت نمیدن به ازدواج من میخاستم‌ بدونم آیا امکانش هست بدون اذن پدرم صیغه 99ساله بخونیم و شرط این ازدواج موقت تبدیل ب ازدواج دائم هستش بنده توی شناسنامه مجردم ولی بکارت خودمواز دست دادم با وجود اون صیغه نامه میتونیم کنار هم زندگی کنیم و کسی از هم‌ جدامون نکنه تا زمانی که ایشون حکم طلاق رو‌ از دادگاه بگیرن عقد دائم بخونیم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرکز اینکار را نکنید و به این راحتی قانع نشوید بر فرض محال اگر حرف گوش نکردید و اینکار را کردید برای احراز صداقت اقا داماد مهریه سنگین شرط کنید و صیغه نامه خود را در محضر در دفتر ثبت ازدواج و طلاق ثبت منید تا اگر قصد سو استفاده از شما داشت متوجه شوید و ضمانت اجرا داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اینکارا بکنید اما به عنوان یک خانم توصیه میکنم هرگز این کار را نکنید و این شرط فایده ای ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما قبلا ازدواج کردید نیازی به اذن پدر ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون غیر باکره هستید برای ازدواج مجدد نیازی به اذن پدر ندارید ولی بهتر است جهت صیغه بلند مدت با احتیاط و دوراندیشی بیشتری عمل کنید