مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

سلام ، من چند وقتی هست که طلاق گرفتم ، مادر فوت شده اما پدر در قید حیات هستن ، آیا به من مستمری تعلق میگیره یا بعد از فوت پدر تعلق میگیره و فعلا فقط میتونم برم تحت بیمه درمانی پدرم قرار بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت پدرتون اگر درآمدی نداشته باشید می توانید مستمری پدرتان را دریافت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا زمانی که پدر شما در قید حیات است که حقوق خودشان دریافت می کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر درآمدی نداشته باشید می توانید مستمری پدرتان را دریافت کنید.