مشاوره حقوقی رایگان - حق مستمری دختر

با سلام. چند ماه ای است پدرم تصادف کرده و حافظه اش کم شده یعنی سلامت عقلی ندارد.نامادری ام میخواهد پدرم را از خانه بیرون کند .
مجرد هستم .آیا میتوانم حقوق مستمری پدرم در قید حیات (سلامت عقلی ندارد) رو دریافت کنم؟از خانه ای که پدرونامادری ساکن هستند آیا میتوانم پدر را درخانه ای دیگه برای مراقبت برده و خانه پدری رابفروشم ؟
چون نامادری تحت فشارمان گذاشته خونه و زمین رو بفروشید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر شما از لحاظ عقلی مشکل پیدا کرده اولیناقدام باید نصب قیم برای او باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا باید حکم حجر ثابت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتون سلامت عقل ندارد باید حکم حجر بگیرید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما به سرپرستی دادگستری مراجعه وبرای پدرتان قیم تعیین کنید و با هماهنگی امور سرپرستی اموال وی را اداره کنید اگر دخترو غیرشاغل باشید از محل حقوق پدر به شما نفقه میرسد که باید از مجرای قانونی اقدام نمایید پدررا جایی دیگر میتوانید ببرید اما نمیتوانید خانه وی را بفروشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خیر بهتر است هیچ کدام از این موارد را انجام ندهید