مشاوره حقوقی رایگان - شکسته شدن شیشه سکوریت پاساژ

بادرود
شیشه سکوریت مغازه ما واقع در پاساژ نیمه شب در اثر سرد و گرم شدن شیشه در پاساژ تماما سرتاسر خرد شده است پاساژ بسته بوده امروز صبح آمدیم پاساژ مغازه را باز کنیم دیدیم شیشه سردر مغازه کاملا خردشده حالا دلیل یا بعلت سردوگرم شدن محیط پاساژ است یا تحمل فشار بیش ازحد و استاندارد نبودن شیشه)قابل ذکر است که چندهفته پیش سه تا مغازه آنورتر شیشه مغازه همسایه ما به همین صورت کاملا خرد شد-آیا هزینه شیشه به عهده پاساژ و مدیریت پاساژ میباشد؟ آیا هزینه کالاهای خسارت دیده مغازه به عهده پاساژ و مدیریت پاساژ میباشد؟ به هر حال هم شیشه ها استاندارد نبوده و دمای محیط پاساژ تنظیم نشده و پاساژ بسته بوده و ما نبودیم و اینکه اگر بودیم امکان خسارت جانی هم بود.ما مغازه را اجاره کرده ایم.لطفا راهنمایی بفرمایید و به سوال ذکر شده پاسخ بدهید باسپاس ازشما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه باید از محل شارژ پاساژ پرداخت شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید کارشناسی شود ظاهراً به عهده شماست و ارتباطی به سرما یا گرما ندارد