مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام میخواستم ببینم برای گرفتن پرینت مکالمات تلفنی به خاطره رابطه نامشروع همسرم و گرفتن حکم پزشکی قانونی در رابطه نامشروع چکا می‌شود کرد را ه قانونی چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت پیامک و مکالمات و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
معمولا پزشکی قانونی در صورتی می تواند تشخیص دهد که رابطه در طول دو سه روز اخیر انجام شده باشد و از وسایل بهداشتی نیز استفاده نشده باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست در این خصوص وکیل بگیرید و شکایت نماید را تمام مراحل قابل بررسی است می توانی تماس گرفته شرح ما وقع دهید باید دید که چه دلایل و مستندات ای دارید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید شکایت با عنوان رابطه نامشروع نمایید تا مکالمات استعلام گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت با عنوان رابطه نامشروع نمایید و درخواست پرینت مکالمات بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شکایت با عنوان رابطه نامشروع نمایید و درخواست پرینت مکالمات بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و براساس‌ دستور مقام قضایی عمل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فایل صوتی ها جایی اصولا سیو نمی‌گردد