مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

مدتی هست خانومم با فردی در ارتباطه که من متوجه شده وشکایت کردم ولی ازانجایی که مشخصه هرحالت میخوان ازمن جدا بشن وباهم باشن والان پرونده دادگاهه هنوز هیچ رایی صادر نشده ولی پرینت مکالمات وگردش پولی بینشون رد وبدل شده درخواست مهریه کرده ومیخواد تمکین نکنه و منم چون طلاقش نمیدن راحت با پسر برن شهر دیگه ایا با این مدارک من میتونم درخواست بدم هرماه از این خانوم با هزینه من ازپزشک قانونی برگ رابطه جنسی بگیرن برا اخرین رابطه جنسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام پیشنهاد میشود سوالات مربوط به مسایل غیراخلاقی بصورت حضوری یا تلفنی پرسیده شود تا اطلاعات کامل دریافت و مشاوره کامل ارایه گردد. برای مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چنین درخواستی را نمیتوانید مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر درخواست شما موردپذیرش قرار نخواهد گرفت. در صورت اثبات روابط نامشروع مرجع قضایی برای هر دو نفر مجازات در نظر خواهد گرفت. جهت راهنمایی بیستر و سحبت در خصوص جزییات از طریق پنل کاربری تماس بگیرید. موفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر بهتر است در خصوص الزام به تمکین اقدام کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باطرح شکایت به پزشکی قانونی ارجاع میکنند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خیر ضمن اینکه بهتر است وقت با ارزش خود را برای ایشان تلف نکید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر.چنین درخواستی مورد پذیرش دادگاه نیست. توصیه میشود بطور توافقی که ضرر مالی نکنید جدا شوید. زیرا به جبر و زور نمی تواند یک انسان را نگهداشت.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام چنین درخواستی امکانپذیر نسیت

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر اگر حاصربه بذل حق وحقوقش است بهتراست توافقی ایشان راطلاق دهید