مشاوره حقوقی رایگان - خروج از هیات مدیره شرکت سهامی خاص و مطالبه حق و حقوق

سلام و احترام
بدون اینکه قراردادی نوشته شود از سال 96 تا 97 عضو هیات مدیره شرکت خصوص سهامی خاص بوده ام. قرار بود سال 98 اسم من از هیات مدیره خارج شود ولی تا تاکنون که سال 1401 می باشد اسم من همچنان جزء هیات مدیره باقی مانده و مدیرعامل نه تنهاه اقدامی انجام نداده بلکه هر دوره خودش اسم من را به اداره ثبت شرکت ها اعلام نموده و بدون اطلاع و هماهنگی اینجانب تمدید نموده است.
سوال من از خدمت شما این هست:
1-ایا می توانم به عنوان عضو هیات مدیره، حق و حقوق این چند سال را مطالبه کنم؟
2-چطور امکان داره درخواست خروج از هیات مدیره را بدهم چون تنها فرد غریبه شرکت من هستم و تمام اعضاء و بازرس شرکت با هم فامیل می باشند.
3-هر فردی که به عنوان هیات مدیره انتخاب میشود حتما باید دارای سهام باشد یا اینکه هیات مدیره می تواند بدون سهام باشد.
با تشکر از سایت خوب و مفید شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً وثیقه و سهام با نام جهت تضمین عملکرد اعضای هیئت مدیره به نام خواهد بود و در مورد خروج از شرکت نیز می تواند اظهارنامه رسمی خروج خود از شرکت و مطالبه حقوق خود را درخواست نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار پر تهدید و اسیبی دارید نیازمند بررسی اسنادی شرکت اسا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوا کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سهام اعضای هیت مدیره باید بانام باشد و جهت تضمین سپرده می‌شود