مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه دو ملک پیش فروش

سلام
من سال 93 دوتا واحد یک خوابه به صورت پیش فروش توی دفتر املاکی خریدم و دوتا 85 ملیون بابت پیش پرداخت دادم جمعا 170 ملیون که قرار شد موقع تحویل ملک دوتا 40 تومن دیگه هم پرداخت کنم چند ماه بعد من به سازنده گفتم امکان پرداخت ما بقی پول را ندارم اومدیم دوتا قولنامه را فسخ کردیم و یه پیش فروش دوخوابه یه مکان دیگه توی همون املاکی قرار داد جدید با همون مبلغ کردیم که توی قولنامه جدید فقط نوشتیم 170 ملیون نقدا پرداخت شد مبالغ چک و نحوه پرداخت که تو قولنامه قبلی درج شده بود فقط توی قولنامه جدید فقط نوشته شد 170 نقدا پرداخت شد موقع تحویل ملک جدید یعنی همین دوخوابه متوجه شدیم ساختمان معارض داره یعنی به 1 نفر دیگر هم فروخته شده بود و بعد از شکایت دادگاه به من رآی داد چون تاریخ قولنامه من زودتر بود حالا اون معارض رفته جدیدا شکایت کرده دوباره که قولنامه بنده شماره چک و نحوه پرداخت درش مشخص نشده یعنی گفته به نحوی سوری نوشته شده و نمیدونه ما دوتا قولنامه از قبل داشتیم و اون دوتا فسخ شده و پول این واحد جدیده مربوط به دوتا قولنامه قبلیست یعنی ننوشتیم معاوضه شده آیا دادگاه ایراد نمیگیره که چرا تو قولنامه جدیده نحوه پرداخت را ننوشته اید ؟ آیا قبول میکنه که ما دو تا قولنامه قبلا داشتیم فسخ کردیم و ما پول رو خیلی قبلتر دادیم و بعد این قولنامه براساس اون دوتا 85 تومن قبلی نوشته شده.؟ آیا قولنامه باطل نیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر باطل نیست ولی اگر ندارک فسخ قولنامه های قبلی را دارید بهتر است در دادگاه همراهتان باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر باطل نمی باشد