مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در تهاتر

با سلام و احترام
بنده یک ملکی رو با ملک شخص دیگر تهاتر کردم. بعد از امضای مبایعه نامه بنابه دلایلی از تهاتر منصرف شدم ولی طرف مقابل نپذیرفت. دادخواست ابطال فرستادم و رد شد. ولی طرف مقابل دادخواست الزام به تنظیم سند فرستاد و درخواستش تایید شد و رفت اجرای احکام و میتونند بدون حضور من سند بزنند که البته هنوز نرفتند. حالا که اونها به ملکشون رسیدند تکلیف ملک من چی میشه؟ چه راهی باید برم تا سریعتر به حق مسلم خودم برسم؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، در صورت عدم حضور شما سند انتقالی ثبت خواهد شد. میتوانید شما سند از فروشنده مطالبه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شماهم میتوانید دادنواست الزام به تنظیم سند برنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرط گذاشته باشید در قرارداد با مطابق شرط مورد نظر عمل می‌شود اگر از کلمه منفسخ استفاده کردید با توجه به اینکه نیاز به اراده ندارد قرارداد از بین می‌رود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آنها آری می‌توانند
شما نیز راه برایتان مسدود نیست
دادخواست تخصصی تنظیم گردد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به توضیحات بیشتر است