مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

باسلام وقت بخیر.من تازه ازدواج کردم خانومم در اولین با رابطه مقعدی بامن برقرار کرد و من شک کردم بعد از اون دوبار هم تکرار شد و من حس کردم این ادم حرفه ای هست ایا متخصص زنان زایمان میتونه تشخیص بده یا باید ببرم پزشک قانونی اگر ازمایش کنند میتونند بفهمند که این ادم حرفه ای هست یا نه و یا امکان داره که پمادی چیزی باشه که استفاده کنه تا مشخص نشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تشخیص حرفه ای بودن یا خیر به این راحتی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به پزشک متخصص مراجعه کنید با معاینه مقعد می‌تونه تشخیص بده که از قبل رابطه داشته یا نه .
خود شما بهتر از همه می توانید تشخیص دهید که رابطه مقعدی از قبل داشته یا نه اگر در اولین رابطه به راحتی درخواست شما را پذیرفته باشد و دخول نیز به راحتی انجام شده باشد معلوم می شود که از قبل رابطه مقعدی داشته است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال شما حقوقی نیست بهتر از متخصص زنان و زایمان نظر دهد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ازطریق پزشک زنان قابل تشخیص است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد از طريق معاينه پزشك متخصص زنان تشخيص دهيد كه قبلا رابطه داشته يا خير

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ان بعض ظن اثم از ظن و گمان بد پرهیز کنید چرا که برخی از گمان های بد گناه است روان و فکر خودت را الوده به گناه نکن/ اولا نباید از راه مقعد نزدیکی میکردی / اونجا جای نزدیکی نیست/ ثانیا نباید تکرار میکردی که سه بار کافیست که چین های ان را زایل کند چه بسا شرایط و چگونگی شدت و ضعف ان هم تاثیر گذار است /ثالثا اصل بر براتت و صحت و سلامت است زندگی کنید بدون سو طن از سو ظن فایده‌ای عاید شما نخواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق متخصص زنان قابل تشخیص می‌باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به داشتن رابطه با ایشان بعید است تشخیص داده شود به صرف گمان پایه های زندگی خود را متزلزل نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب جدا از سال شما بفرمایید که قصدتان آن چیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله در معاینه پزشکی قانونی مشخص میشود.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا زندگی با شک شروع نکنید بهتره محترمانه بهشون بگید برای معاینه برده بکارت به پزشک مراجعه کنیم ودرنهایت دبر را هم درخواست معاینه دهید به محض مطلع شدن و عدم تمایل به ادامه زندگی قبل از بچه دارشدن خاتمه بدین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق پزشک متخصص زنان و زایمان و معاینه مقعد مشخص خواهد شد