مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی بعد از شش ماه توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است؟

سلام یکی از دوستان دورم با نامزدش پنج رابطه مقعدی داشته ایا بعد از شش ماه پزشکی قانونی یا معاینه زنان میتونه تشخیص بده؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
رابطه مقعدی با توجه به ارتباط مداوم قابل تشخیص خواهد بود

پرسشگر :

درد و خونریزی نداشته رابطه اروم داشتن طی یک ماه مشخص هستش؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پزشک زنان مقعد را معاینه نمی کند در صورت معاینه معلوم می شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
احتمال آن کم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متخصص زنان مقعد را معاینه نمی کند اگر معاینه کند مشخص می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اصل دخول از طریق معاینه پزشکی قابل تشخيص است ولی چون زمان زیادی گذشته امکان تعیین فاعل مشخص نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به دفعات و نحوه و فاصله رابطه دارد از متخصص مربوطه جویا شوید