مشاوره حقوقی رایگان - تست مقعد

ببخشید من یه سوال کردم راجب لواط و بعضیا گفتن قابل تشخیصه و بعضیا گفتن قابل تشخیص نیست.
اول اینکه پزشک از کجا میفهمه که آلت وارد شده و چیز دیگه ای وارد نشده؟(مثلا یکی مشکل دفع داشته باشه و بخواد کاری کنه که دفعش بهتر شه)
دوم اینکه کجا ها این تست رو میگیرن؟
با اینکه من گفتم اون بنده خدا اصن با کسی که دخول نداشته!! گفتین قابل تشخیصه!!

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله قابل تشخیص هس ولی بستگی به شرایط داره وسوالتان مبهم است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

معمولا در گزارش پزشکی قانونی قید میشه دخول بوسیله جسم سخت و گرد مانند آلت تناسلی نعوظ یافته حالا اگر ترشحاتی هم موجود باشه و در تست DNA منشا انسان بودن آن اثبات بشه معلوم میشه که لواط انجام شده

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، پاسخ قطعی به سوال شما در حیطه وظایف پزشک قانونی است اما تا مدت زمان مشخصی امکان تشخیص توسط پزشکی قانونی وجود دارد . البته در مورد مفعولین حرفه ای مقعد تغییر شکل داده و عضلات اسفنگتر دچار شل شدگی میشوند که این علامت از نشانه های دخول مکرر می باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قابل تشخیص است و قاضی هم علم نسبت به موضوع پیدا میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قابل تشخیص توسط مزشکی قانونی می باشد ونوع شی دخول نیز قابل تشخیص است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در عمل لواط اگر دخول صورت گرفته باشد توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است و در صورت عدم دخول ، لواط نیست ولی جرم دیگری است