مشاوره حقوقی رایگان - اذن رجوع - اسقاط حق عبور

با سلام و وقت بخیر
نحوه اذن رجوع برای اسقاط حق عبور همسایه از ملک به چه ترتیب می باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اذن عبور داده اید می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع خود را اعلام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید در این خصوص اظهارنامه دهید و یا طبق تعهد نامه ای در دفترخانه اعلام کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اذن رجوع یعنی چی؟
رجوع از اذن
اگر عبورهمسایه بااذن بوده است هرلحظه می توانید به ایشان اعلام کنید که دیگر عبور نکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر این حق از اول وجود نداشته و با اجازه شما صورت گرفته می توانید از آن رو نمایید می توانید اظهارنامه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید با اظهارنامه از اذن رجوع کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارسال اظهارنامه از اذن خود رجوع نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر از قبل حق عبور نبوده و شما اجازه عبور داده آید میتوانید طی یک اظهار نامه از حق عبوری که داده‌اید رجوع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عبورهمسایه بااذن بوده است هرلحظه می توانید به ایشان اعلام کنید که دیگر عبور نکند