مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام خسته نباشید. پدر بزرگم 8 ساله فوت کرده یک مغازه داشته که وصیت نداشته و هنوز تفکیکم نشده. پدربزرگم 3 تا پسر 2 تا دختر داره
الان پدر بنده فوت کرده ایا چون تفکیکی نداره ارث ب ما نمیرسد .
بعد فوت پدرم چه مراحلی و باید برم انجام بدم ما 2 برادر و 1 خواهر 1 مادریم
ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر پدر بعد از پدر بزرگ فوت شده ارث محقق می گردد
شما باید انحصار وراثت نمایید سپس تقسیم ترکه مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

انحصار وراثت نمایید سپس تقسیم ترکه مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما نیز ارث می برد شما می توانید برای پدرتان انحصار وراثت بگیرید و همچنین برای پدربزرگ سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید برای پدرتان انحصار وراثت بگیرید و همچنین برای پدربزرگ سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید .