مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای تقسیط مهریه

سلام، یه سوال دارم
خانم مهریه رو دو سکه ، دوسکه شکایت می کند و طلب می کند (یعنی یک دوسکه درخواست می کند بعد چند هفته مجدد 2 سکه بعدی را می خواهد) و بنده نیز برای هر بار تقاضای تقسیط می کنم و شاهد می برم و ...
برای 2 سکه اولی تقسیط انجام شده هنوز اجراییه پرداخت همان اولین شکایت خانم برام نیامده اما خانم برای بار سوم است که 2سکه جدید طلب کرده و الان تقاضای تقسیط دومین شکایت را کرده ام ، آیا برای این شکایت سوم که 2 سکه جدید طلب کرده باز تقاضای تقسیط بدهم؟؟
اگر همینطور پیش برود، اصلا تقسیط من دردی را دوا نمی کند چون اقساط در آینده روی هم می افتد و ممکن است چند قسط را یکجا پرداخت کنم و انگار نه انگار که تقسیط کرده ام
من باید چکار کنم که فقط یک بار تقسط بشود و وقتی اقساط اولی تمام شد، برای سکه های بعدی نیز به همین شکل تقسیط شود.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تقاضای ادغام پرونده ها در یک شعبه و یک کلاسه دهید . و سپس یک دادخواست اعسار و تقسیط دهید تا جمیع آنها یکپارچه شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

ماده18ـ در مواردی که محکوم علیه دارای محکومیت های مالی متعدد باشد، باید برای هر یک از محکومیت ها، دادخواست اعسار جداگانه تقدیم نماید، مگر در مورد محکومیت هایی که محکوم له آن واحد است که در این صورت صدور حکم اعسار یا تقسیط محکوم به نسبت به احکام دیگر بین آن دو شخص نیز جاری خواهد بود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مجددا دادخواست اعسار بدهید و وجود پرونده های قبلی را به دادگاه اعلام کنید