مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام. من به پرداخت مهریه 114 سکه و مبلغ حدودی 50 میلیون تومن هزینه دادرسی محکوم شده ام سوالم این هست من در حدود 3 ماه پیش بدون قولنامه با خریدار خودرو خویش که قیمت آون حدود 90 تومن بود معامله شد رفتیم تعویض پلاک و انتقال انجام شد چون من از حدود دو سال پیش به ایشون بدهی داشتم بخاطر اون زدم و حسابمون پاک شد و در ادامه همسرم نیز وکیل دارد میخام بدونم آیا ایشون میتونن اعسار بنده رو رد کنن و اگه من این نقل و انتقال رو برا دادگاه و فرم اعسار ننویسم چی میشود ؟ ضمنا در خصوص شهود هم چهار نفر شاهد درباره وضعیت ضعیف معیشتی خود دارم و خودم هم کارمند هستم با دریافتی ماهیانه 5 میلیون تومن. آیا تقسیط انجام خواهد شد یا خیر خواهشا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محسن رضایی

جناب آقای محسن رضایی :

حقوقتون یه چارم توقیف میکنن .بله اعسارمیتونید بدید واعسارتون قبول میکنن هیچ اموالی وحسابی بنامتون نباشع

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه معامله قبل از اجرا گذاشتن مهریه باشد مشکلی وجود نخواهد داشت و قبول اعسار از طرف دادگاه صورت می گیرد که بستگی به وضعیت مالی شما در زمان دادخواست خواهد داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پذیرش اعسار وتقسیط ان بستگی به اظهارات شهود وبررسی وضعیت شما توسط قاضی است لذا بستگی به نظر قاضی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالی نداشته باشید اعسار شما قبول میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله اعسار شما پذیرفته خواهد شد و مهریه اقساط میشود و از حقوق ماهیانه شما کسر بشود
و شما باید معاملات یک سال قبل خود را ذکر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه براساس دفاعیات طرفین رای خواهد.
به نظر مشکلی پیش نمیاد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گردش مالی یک‌سال گذشته بررسی خواهد شد اما در هر حال وضعیت تمکن مالی شما در حال حاضر بررسی خواهد شد و اظهارات شهود هم اخذ خواهد شد و در نهایت قبول اعسار با نظر قاضی احتمالا تایید میگردد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت هرگونه نقل و انتقال ظرف یک سال گذشته دادخواست اعسار در فرم استشهادیه خود حتما قید بفرمایید در غیر اینصورت دادخواست اعسار شما رد میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انتقال قبل از صدور حکم مهریه بوده ؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مالی نداشته باشید اعسار شما قبول میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستگی به دلایل ومدارک پرونده وشهادت شهود شما دارد

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

هیچ مشکلی نیست اگه در حال حاضر مالی به نام خودتون نداشته باشین اعسار و تقسیط شما قبول میشه