مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق شارژ توسط واحد تجاری آپارتمان مسکونی

در پایین آپارتمان ما یک واحد تجاری وجود دارد که در صورت مجلس تفکیکی جلوی آن ذکر شده واحد تجاری در همکف با قدرالسهم از عرصه و مشاعات و سایر مشترکات،ایشان در پرداخت حق شارژ امتناع میکند و میگوید من نباید بدم چون پارکینگ ندارم !! قانوننا ایشان باید پرداخت کند یا نه حق شارژ را ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شارژ فقط شامل پارکینگ میشود و ان شخص پارکینگ ندارد پس نباید پرداخت کند اما در بقیه قسمت های مشاع در هزینه‌ها شریک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به قسمتی که حق استفاده دارد باید شارژ را پرداخت کند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

نسبت به قسمتی که حق استفاده دارد باید شارژ را پرداخت کند.