مشاوره حقوقی رایگان - دندانپزشک تجربی

7 ماه پیش دندان عصب کشی کردم بعد روکش کرد ولی هی درد داشت دهانم بو میداد قرص میخوردم فایده نداشت تا پریروز از جاش درامد دندانم پایه دندانم شکست مجبور شدم از درد برم دندان بکشم . ایا میتونم ازش شکایت کنم چون خود پزشک سن بالا کار نمیکنه در کنار تجربی هست انجام میده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما اینکار را. برای جلوگیری از بروز موارد مشابه انجام دهید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
قابل پیگیری و شکایت می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق نظام پزشکی پیگیری و شکایت نمایید