مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

سلام و عرض ادب
دادخواست اجرت المثل ایام زوجیت در دادگاه بدوی با استناد به عدم احراز قیود مندرج در تبصره ماده 336 رد شده و دادگاه تجدید نظر اعتراض را رد و حکم مذکور را تایید کرده است. آیا امکان فرجام خواهی هست؟ هر چه ماده 368 آیین دادرسی مدنی را مطالعه کردم متوجه نشدم. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از تجدیدنظر خواهی اگر حکم قطعی صادر شده باشد خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با توجه به توضیحات ارائه شده امکان فرجام خواهی به نظر وجود ندارد

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام حکم قطعی و غیرقابل فرجام است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر جون تحدیدنظر خواهی شده قابل فرجامخواهی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است قابل فرجام نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب چون در این خصوص تجدیدنظرخواهی صورت‌گرفته قابل فرجام خواهی می باشد