مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی از پرونده اجرت المثل ایام تصرف

عرض ادب و احترام خدمت اساتید ارجمند
متاسفانه دادگاه اولیه صورت گرفت و تو اوج ناباوری قاضی بدون در نظر گرفتن کلیه مدارک و صورتجلسه اظهارات و لایحه اعتراضی به کارشناس رای صادر کرد. من وقتی بعد از صدور حکم پیشش رفتم و باهاش صحبت کردم متوجه اشتباهش شد و گفت که کمک میکنه
لایحه اعتراض و همچنین تمام مدارک موجود رو مهیا کردم و ارسال کردم و متاسفانه در کمال نا باوری تجدید نظر هم بدون توجه به لوایح و مدارک همون رای اشتباه دادگاه اولیه رو تایید کردن.
متاسفانه قاضی با عنایت به تاریخ سند و همچنین تاریخ استعلامی از ثبت اسناد هم تاریخ شروع رو اشتباه درج کرده و همچنین با عنایت به تخلیه و تحویل منزل باز هم تاریخ خاتمه اجرات المثل رو چند ماه بعد از تخلیه درج کرده.
فرق بین اشتباه قاضی و چیزی که قانونا حق همسر بنده میشه چیزی حدود 90 میلیون هستش که نمیشه به راحتی از کنارش گذشت.
من توی این حالت چیکار میتونم بکنم؟!
ایا میشه به حکم قطعی تجدید نظر فرجام خواهی کرد؟!
ایا با شکایت از قاضی میتونم در دادگاه نظامی قضات میتونم رای رو برگردونم؟!
سپاس فراوان از عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت از قاضی در دادسرای انتظامی قضات نتیجه ای نخواهد داشت.
تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام درخواست اعاده دادرسی برای شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ خواسته بر اساس رای صادره ، قابل فرجام خواهی باشد میتوانید اقدام کنید. در غیر این صورت با ارایه دلایل جدید دادخواست اعاده دادرسی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید درخواست اعاده دادرسی دهید همچنین با شکایت از قاضی بعید است نتیجه خاصی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارایه دلایل جدید دادخواست اعاده دادرسی دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعاده دادرسی از طریق رئس قوه قضاییه انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اعاده دادرسی اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحت شرایطی میتوانید اعاده دادرسی نمایید