مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم یکماه قبل از تاریخ طلاق زوجه مهریه و جهیزیه و نفقه و نحله اجرت المثل ایام زوجیت خود را از بنده دریافت داشته است و طلاق توافقی صورت گرفته و نوع ان خلع ذکر شده است با عنایت به ماده 1146 قانون مدنی که قانون گذار بیان داشته طلاق خلع ان است که زن بواسطه کراهتی که از شوهرش دارد در مقابل مالی که به شوهر می دهد طلاق بگیرد اعم از عین مهر با معادل مهر و یا کمتر از مهر و یا بیشتر از مهر با توجه به اینکه زوجه طبق صورتمجلس صادره از دادگاه بیان داشته که حقوقات مالی خود را بذل نکرده است آیا می شود مستندا به رای وحدت رویه شماره 666 مورخ 19/03/1383 هیات عمومی دیوان عالی کشور که بیان می دارد با توجه به اهمیت موضوع طلاق از نظر شارع مقدس اسلام کلیه دعاوی مربوط به طلاق قابل رسیدگی فرجامی می باشد از دادنامه طلاق به دیوان عالی کشور فرجام خواهی نمود ؟ سئوال دوم زوجه در ایام عده طلاق خلع به منزل شوهر سابق خود بازگشته و در ایام عده طلاق خلع با وی زندگی می کرده و روابط زناشویی داشته و باردار شده و جنین را سقط کرده ایا این اقدامات زوجین در زمان عده رجوع محسوب می شود از لحاظ قوانین و مقررات قانونی با عرض تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در طلاق خلع با رجوع زن از مابذل، زوج حق رجوع داشته و با توجه به اینکه مطالب مطروحه رجوع انجام شده است. طلاق قابلیت رسیدگی فرجامی دارد مشروط به اینکه حق فرجامخواهی اسقاط نشده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد خیر دیگر قابل فرجام نیست
و اگر زوجه در مدت عده ، با دیگری رابطه داشته باشد مجازات دارد جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
رجوع محسوب می گردد