مشاوره حقوقی رایگان - رد صلح نامه و تنفیذ مبایعه نامه

سلام
اینجانب در تاریخ 1401/1/10 بیعنامه جهت خرید یک دستگاه اپارتمان با وکیل بلاعزل و تام الاختیار مالک ( داماد مالک ) خریداری و مبلغ یک میلیارد تومان پرداخت کردم.
در تاریخ 8 اردیبهشت تاریخ دفترخانه داشتیم و فروشنده حاضر نشد و گواهی عدم حضور دریافت شد
با هماهنگی مجدد قرار دفترخانه برای 24 اردیبهشت برنامه ریزی شد.
در تاریخ 24 اردیبهشت با حکم دادگاه و بر اساس یک صلح نامه بین زن (مالک) و شوهر حکم توقیف موقت صادر و قابلیت انتقال سند ایجاد نشد
جهت تنفیذ صلح نامه دادخواست به دادگاه داده شده و 19 مرداد تاریخ دادگاه است
سوال: آیا از طریق ورود ثالث به پرونده امیدی به تنفیذ مبایعه نامه من و رد صلح نامه هست ؟
یا باید دادخواست برای فسخ مبایعه نامه و دریافت وجوه پرداختی و ضرر و زیان تقدیم دادگاه کنم
آیا اتهام فروش مال غیر با جنبه کیفری برای مالک و وکیل وجود دارد ؟
هزینه پذیرش وکالت پرونده چه مبلغی است ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا دادخواست تنفیذ صلح نامه به تنهایی قابلیت استماع ندارد .
حق الوکاله توافقی می باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد را دید و بررسی کرد حق الوکاله نیز طبق تعرفه قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق الوکاله توافقی می باشد .برای راهنمایی نیاز به بررسی مدارک هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حق الوکاله وکیل توافقی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد شما زودتر تنظیم شده در این صورت صلحنامه باطل است و اگر صلحنامه زودتر تنظیم شده باشد قرارداد شما باطل است و شما می توانید از فروشنده با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و از طرفی می توانید دا‌دخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز طبق نظر کارشناس بدهید و ثمن معامله طبق نظر کارشناس استرداد کنید.