مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن آدرس وراث فروشنده ملک

سلام
زمینی خریداری کردیم و با هزینه بسیار آن را ساختیم ولی شاکی پیدا کرد که زمین جابه جا شده و زمین ما 40متر آنطرف بوده و موجب تخریب شد..
و حال میخواهیم از کسی که زمین را خریده بودیم و در قولنامه همین زمینی که تخریب شده را به ما جانمایی کرده فروخته.
ولی آن شخص فوت کرده و میخواهیم از یکی از وراث که هم شماره تلفن و اسم و فامیلش را داریم شکایت کنیم و این شخص یکی از شاهدهای قولنامه بوده.
ولی دفتر قضایی میگوید باید حتمی آدرس باشد وگرنه ثبت ثنا نمیشود
باید چکاری انجام‌دهم تا شکایتم را ثبت کنم
مچکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از مشخصات و کدملی ان شخص میتوانید اطلاعات سامانه ثنایش زا پیدا و شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نام پدر را میدانید یا کدملی را دارید درخواست استعلام کنید و اگر نهایتا آدرس را پیدا نکردید مجهول امکان معرفی کنید و آگهی میشود

یک وکیل :

با سلام
طرح دعوا باید به طرفیت همه ورثه باشد و نه یک نفر درصورتیکه علیه یک نفر طرح دعوا نمایید به مشکل خواهید خورد ابتدا انحصار وراث ایشان را اخذ نمایید سپس چنانچه نسانی از وراث نداشتید مجهول المکان معرفی نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت طرح دعوی موضوع به کارشناسی ارجاع میشه