مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن ورثه متوفی از روی کد ملی

باسلام بنده امتیاز وام مسکن رو از شخصی خریدم و خونه ام رو بنامش زدم و وکالت بلاعزل ازشون گرفتم حالا قسط های وام کامل پرداخت کردم و میخوام فک رهن کنم ولی طرف فوت کرده و دفترخونه میگه باید ورثه امضا کنن خواستم ببینم چطور میتونم از روی کد ملیش ورثه رو پیدا کنم؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست به نام ذینفع دادخواست انحصار وراثت دهید.
واز طریق اداره ثبت احوال با اسم و مشخصات متوفی میتوانید وراث ایشان را شناسایی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به ثبت احوال وارائه مستندات ودر صورت همکاری ثبت احوال تصویری از شناسنامه ایشان را اخذ نمایید