مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام بنده ملکی از طرف پدرم سندش به نام من خورده و یکی از نوه‌های پدرم به همراه برادرم شاهد بودن در محضر و خودشون امضا دادن ک پدر سلامت است و پدرم فعلاً زنده هستند و به من گفتند که هیچ حقی نداری که آنچه که من به نام تو زدم را به کس دیگری بدهی و الان آیا می‌توانند آنها این ملک را از من بگیرند؟؟ تعداد برادران 5 و خواهران 3 است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اصل صحت اصل بر صحت معاملات است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق قانون اصل صحت اصل بر صحت معاملات است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر صحت نقل و انتقالات می باشد اگر در صحت و سلامت تنظیم شده باشد بنظر خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اصل بر صحت و لزوم قرارداد است و کسی که مدعی فسخ یا بطلان قرارداد است باید ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا کافی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود