مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده و برگرداندن مال

سلام بنده خودرویی از کسی که طلب کار بودم توقیف کردم و فروختم و متاسفانه با دروغ و حیله شخص ثالثی تونست ابطال مزایده بگیره حالا بنده ماشین رو فروختم و متاسفانه تو این شش ماه 140میلیون گرانتر شده سوال من اینه ایا بنده مجبور باشم نقد بدم کارشناس به قیمت روز تعیین میکنه؟
ایا سیم کارت من جز مستثنیات حساب میشه؟میتونه سلب امتیاز کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ابطال مزایده، معامله شما نیز باطل می شود و خریدار می تواند ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کند.
به نظر سیم کارت مستثنیات دین محسوب نمی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک سیم کارت مستثنیات دین شناخته می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ابطال مزاید انجام شود معامله شما نیز باطل می شود و خریدار می تواند ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

تنها یک سیم کارت مستثنیات دین شناخته می‌شود