مشاوره حقوقی رایگان - آیا چنین موردی که بیان کردم رابطه نامشروع محسوب می شود؟

سلام خسته نباشید. در صورتی که یک پسر با یک دختر چت کند و چت آن پسر و دختر چت ساده باشد و آن پسر و دختر برای هم استیکر یا ایموجی گل و بوس و قلب بفرستند و هیچ حرف غیر شرعی نزده باشند و چت آن پسر و دختر فقط ساده باشد و استیکر یا ایموجی گل و بوس و قلب برای هم بفرستند و آن دختر و پسر فقط از چهره ی خود برای هم عکس فرستاده باشند و آن دختر فقط در یک عکس لباس آستین کوتاه پوشیده باشد و عکسش را با لباس آستین کوتاه برای آن پسر بفرستد و در موردی آن دختر یک عکس از قسمتی از ران پای خود (نه همه ی قسمت های پایش معلوم باشد) آن دختر فقط از قسمتی از ران پای خود برای آن پسر عکس بفرستد و برای آن پسر بگوید که پایش را کک زده است و آن دختر یک آهنگ برای آن پسر بفرستد و در آن آهنگ اینگونه خوانده شود که شهر خالی خانه خالی ...، و آن پسر برای شوخی به آن دختر بگوید خانه خالی و آن دختر به آن پسر بگوید بیشعور و هردو استیکر یا ایموجی خنده بگذارند؛ آیا چنین رابطه ای که بین آن پسر و دختر است، رابطه نامشروع محسوب می شود؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها همین موارد باشد رابطه نامشروع ثابت نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر در این حد رابطه نامشروع نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده رابطه نامشروع محسوب نمی شود

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما ، رابطه نامشروع محسوب نمیگردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند از مصادیق آن باشد

یک وکیل :

با سلام
رابطه نامشروع تلقی نمیشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رابطه نامشروع محسوب نمی گردد شاید شروع آن تلقی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف چت بین طرفین با همین مضامین رابطه نامشروع تلقی نمیگردد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

نحوه برخورد محاکم متفاوت است، ولی در صورت داشتن شاکی قابلیت دفاع را دارد