مشاوره حقوقی رایگان - چت با دختر

سلام من یه. هفتس یا دختری چت میکنم اولش خودش پیام داد کمی هم سکس چت داشتیم ولی رابطه نداشتیم در حد چت بود بعد اسکرین شات داره باباش فهمیده شکایت کرده دخترم17 سالشه ایا شکایتش به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و در صورت شکایت می توانید ارتباط با تحریک خود دختر بوده است که صرفا چت بوده است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

افرادی که مرتکب رابطه نامشروع یا همان سکس چت در فضای مجازی می شوند، همانند جرم رابطه نامشروع فیزیکی مطابق ماده 637 قانون مجازات اسلامی محکوم خواهند شد و همان مجازات 99 ضربه شلاق هم برایشان در نظر گرفته می شود .

اما رسیدگی به این نوع از رابطه نامشروع مجازی برخلاف رابطه نامشروع فیزیکی موضوع ماده 637 قانون مجازات اسلامی، مستقیما در دادگاه به عمل نخواهد آمد و شاکی می بایست شکایت خود را به دادسرا ارائه نماید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن ‌شما دارد
جرم واقع شده است
هرچند در رویه اختلاف نظر وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم رابطه نامشروع محسوب میشود
و مجازات تا 99 ضربه شلاق خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه این شکایت منجر به حکم محکومیت می‌شود یا خیر یک قضییه است و اینکه نباید برای شما پرونده کیفری مخصوصا با این موضوع تشکیل شود یک موضوع دیگر است معمولا د این موارد فرد محکوم نمی‌شود ولی اگر برای شما اینگونه پرون ه های کیفری شکل بگیرد به ضرر شماست در اینده

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله قابل شکایت و پیگیری می باشد.
و مجازات رابطه نامشروع 99ضربه شلاق دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر جنبه اغفال تهدید سوء استفاده از سن ایشان را داشته باشید بله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ولی اثبات این امر بر عهده ایشان میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جرم رابطه نامشروع محسوب میشود
و مجازات تا 99 ضربه شلاق خواهد داشت باید از خود دفاع کنید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سخته نتیجه گرفتن
اگه تو پیامها قرار ملاقات باشه رابطه نامشروع ثابت میشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید عنوان شکایت ایشان چیست و بله امکان به نتیجه رسیدن مفروض است
به نتیجه رسیدن یا نرسیدن ارتباطی به سن فرد ندارد
بهتر است دیگر از اینکارها نکنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شکایت بستگی به ادله و مدارک دارد و در این خصوص نهایتا رابطه نامشروع خواهد بود