مشاوره حقوقی رایگان - بیش از سقف تعهدات بیمه

سلام من برج 8/1400 با خودروی سواری واژگون شدم واز ناحیه کمر 6تا از مهرهام شکستن وآسیب به نخاع وارد شد و دوتا پاهام از کار افتادن وپزشکی قانونی 4تا دیه برام در نظر گرفت بیمه تقبل میکنه این 4تا دیه رو ممنون میشم جوابم بدهید

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی به نظر کارشناسی و درصد تقصیر و سقف و نوع بیمه دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طبق موارد ذکر شده در بیمه نامه تعلق می گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما راننده مقصر بودید بیمهفقط به اندازه دیه یک مرد مسلمان به شما غرامت پرداخت می کند

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود متاسفانه بیمه تا سقف فقط یک دیه آن هم به مبلغ زمان اخذ بیمه نامه، جبران خسارت می کند و بسیاری از دادگاها هم همین نظر رو دارند.
لکن جهت جلوگیری و اتخاذ راحل مناسب بدلیل تخصص بنده در این زمینه با توجه به مدیر حقوقی بیمه هستم.، می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس تعهدات بیمه نامه باید پرداخت شود