مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باعرض سلام خدمت وکلای محترم. خودرو بنده سال 99 بر اثر لغزندگی جاده واژگون شد خودم اسیب دیدم و سرنشین هم نداشتم و راننده مقصر شدم .. رای نهایی پزشک قانونی را ابان 1400 به شرکت بیمه تحویل دادم بیمه میگه ما دیه راننده را به نرخ روز پرداخت نمیکنیم به نرخ سال تصادف پرداخت میکنیم فقط دیه سرنشین را به نرخ روز پرداخت میکنیم
مگه ما وسایل خودمونو فقط برای سرنشینمون بیمه میکنیم ؟؟ ایا درست میگن یا خیر ؟؟؟ با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق بیمه نامه باید پرداخت کند
به نظر طبق بیمه نامه دیه راننده باید به نرخ تصادف پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دیه راننده مقصر ، به نرخ روز تصادف ، پرداخت خواهد شد و نه
به نرخ روز

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله دیه راننده مقصر ، به نرخ روز تصادف ، پرداخت خواهد شد و نه به نرخ روز.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید