مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بیشتر از سقف بیمه

با سلام من با ماشین پیکان زدم به 207 مدل 1401 سقف تهد مالی بیمم 50 میلیونه بنده رفته pdr گفته 70 تومن خرجت میشه شما باید 20 تومن اضافه به من بدین ما گفتیم خودمون درستش میکنیم میگه اگه خودتون درستش کنید من شاکی میشم پول افت قیمت ماشین رو هم ازتون میگیرم میشه راهنمایی کنید چکار باید بکنم ممنون از شما

پاسخ ها :

خسارت بیش از سقف تعهد بیمه خسارت افت قیمت خودرو سقف تعهد بیمه افت قیمت خودرو خسارت تصادف بیمه خسارت تصادف