مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مستمری پدر بعد از 24 سال

سلام. مادرم بعد از فوت مادربزرگم که مستمری بگیر شوهرش بوده و حدودا بعد از گذشت 24 سال از فوت پدرش و حدود 9 سال از فوت مادرش به دلیل مشکلات معیشتی قصد جدایی از پدرم را دارد که مستمری پدر خود را که بازنشسته نیروهای مسلح بوده بتواند بگیرد . سوالی که دارم اینه که ایا این امکان هست و بعد از طلاق از پدرم مستمری پدرش را می تواند دریافت کند؟ شرایط خاصی چه سنی و چه از نظر طلاقش نداره که شامل حالش نشه این موضوع؟ مادرم چهار فرزند یک دختر مطلقه ی فعلا بیکار در خانه یک پسر 43 ساله فعلا شاغل درخانه و یک دختر 35 ساله شاغل در خانه و دختر 30 ساله که مزدوج می باشد و در خانه شوهرش می باشد دارد.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مادر شما از هیجا مستمری نداشته یاشد امکان استفاده از مستمری پدر و مادرش هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان درآمدی نداشته باشد می تواند مستمری پدر و مادر خود را دریافت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شخصی بیمه نباشد و هیچ درآمدی نداشته باشد می تواند از مستمری استفاده نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر مادرتان درآمدی نداشته باشد می تواند مستمری پدر و مادر خود را دریافت کند.