مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن یا دزدیده شدن شش هفت فقره چک بدون امضا و سفید

من یه دسته چک دارم که هفت برگ از اون مانده بود بعد چند وقت حالا میبینم که برگ های چک نیست خودم چیزی یادم نمیاد فکر میکنم کسی اونهارو کنده برداشته حالا من باید چیکار کنم خطری برای من داره ؟؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اعلام‌مفقودی کنید به بانک و دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به بانک مراجعه کنید و اعلام مفقودی کنید و سپس از طریق مراجع قضایی اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بانک مراجعه کنید و اعلام مفقودی کنید و سپس از طریق مراجع قضایی اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حتما به بانک مربوطه اعلام و حساب دسته چک را مسدود کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست ابتدا به بانک مراجعه کرده و درخواست مسدودی را بدهید و بعد دادخواست مناسب بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعلام مفقودی کنید و از طریق مرجع قضایی هم پیگیری کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نسبت به مفقودی یا اعلام سرقت چکها اقدام کنید و حساب مربو ط به چک را خالی نمایید