مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت دیوار

با سلام و وقت بخیر
من یک باب مغازه دارم ، مغازه کناریم ، کلا دست به تعمیرات زد و عقب نشینی کرد ، حالا درب مغازه کناریم تا درب مغازه من 3متر فاصله دارد و این باعث شد 3متر دیوار سمت راست مغازه ام ایجاد شود، حالا من روی این دیوار تابلو زدم و اون که مغازش عقب نشینی کرده به من اعتراض کرده که این دیوار مال خودشه ، میگه اگر عقب نشینی نمیکردم مال من بود ، خواستم ببینم کسی که عقب نشینی میکنه ،‌الان این دیوار که ب وجود آمده متعلق به کیست .
ممنون میشم پاسخ بدین چون کار داره به شکایت میرسه ، ممنون از برنامه خوبتون

پاسخ ها :

مالکیت دیوار دیوار