مشاوره حقوقی رایگان - دیوار بین دوملک

با سلام می خواستم در جریان قرار بگیرم که اگر شخصی در حریم وزمین خود دیواری را کشیده باشد آیا با ملک مجاور که در حاشیه آن دیوار قرار دارد دیوارش مشترک می باشد یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام بستگی به این دارد که هر دو نفر دیوار را احداث کرده باشند یا یک نفر اگر در سهم خود و با هزینه خود دیواری احداث نماید دیوار مشترک محسوب نمیشود و دیوار شخصی است.