مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت دیوار و ثبتی

با سلام و عرض ادب
4 دیواری منزل ما داخل روستا برای خودمان است و همسایه ملک خود را بایر رها کرده است. ما قبل از ایشان سند گرفتیم و از ملک خودمان دیوار زدیم. اما ایشان 7 سال بعد از ما سند گرفته است و دیوار ما را با زد و بند اشتراکی ثبت نموده است.
آیا اداره ثبت سند مالک بغلی و تقدم و تاخر را مد نظر قرار نمی‌دهد که ایجاد تداخل ننماید و ایشان دیوار شخصی همسایه را اشتراکی لحاظ کردن می‌گویند اگر نمیگفتم دیوار اشتراکی هست بدون دیوار کشیدن به بنده سند نمیدادن ؟ و خودش زحمت نکشیده هزینه ای بفرماید و ما را به دردسر انداخته و سند خود را اصلاح نمی نماید میگه نیاز نیست درست بشه.
حال چکار کنیم ؟

معنای این اصطلاحاتی ثبتی چیست؟
1.اصطلاح دیواریست به راه عبور و کوچه یعنی دیوار برای ما است؟چون ما چیدیم از ملک خودمان.

2. اصطلاح دیواریست به متصرفی همسایه باقیمانده قریه یعنی چه؟؟ چون اون سمتم ما چیدیم از ملک خودمان چرا زده دیواریست به متصرفی همسایه باقیمانده قریه؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اظهار نظر در این رابطه بر عهده کارشناس عمران است . بطور کلی اگر دیوار در ملک شما قرار گرفته اشتراکی محسوب نمی شود