مشاوره حقوقی رایگان - دیوار بین دو ملک و تصرف همسایه

با سلام و خداقوت.
بطور کلی بخوام بگم اینه که پدر بنده سالها قبل رو زمین ملکی خودش که قولنامه منگوله دار بوده در ابعاد 20 متر طول و 6 متر عرض شروع به ساختن میکنه و یه دیوار 20 سانتی اول دور زمین میکشه. صاحب زمین بغلی ملک پدرم که به همین ابعاد بود. عموی بنده بوده و اون شروع به زدن اسکلت میکنه. به سمت دیوار ملک پدر بنده دیوار نمیکشه و ستون نمیزنه و پل های اسکلت خانه اش رو دیوار ملک ما میندازه و خلاصه میگذره تا 20 سال پیش که عموم ملک رو به همون ابعاد فروخت. ما اقدام به سند تک برگ کردیم و کارشناس ها اومدن و اندازه زدن و از طول یخورده قناسی داشت ملک ما و کم شد از ابعادش. اما عرض ملک ما هم از جلو و انتها دقیقا در سند 6 متر مفروز اعلام شده.
یعنی اون دیوار 20 سانتی در متراژ ملکی ما هست.
ملک های ما جنوبی هستش. حیاط ها از هم نور میگیرن.
حالا همسایه بغلی ما که خیلی قلدر و شر و زورگی هستن طی سالهی قبل کم کم شروع به ساخت و ساز کرده و حیاط رو هم طاق زده و آهن هاش و رو دیوار ما انداخته‌. ما اعتراض کردیم و با توهین گفتن که همینه که هست. الانم 15 روزه دوباره رو دیوار ما آهن جوش دادن به ارتفاع 3 متر و خونه 1 طبقه خودشون رو کاملا غیر قانونی آهن کشی و زدن سقف با ورق گالوانیزه تبدیل دارن میکنن به خونه. رو دیواری که حق مسلم ماست تصرف کردن و یه طلق 1/5متری هم زدن رو دیوار و کلا نورگیر ما رو هم گرفتن. باز اعتراض کردیم و توهین کردن به پدر و مادرم و حتی منم تهدید کردن که بیرون ببینیمت میزنیم و دیه میدیم. و من الان 10 روزه از ترسشون نمیتونم سرکار برم.
لطفا راهنمایی کنید که چطوری و طی مدت کم میتونم تصرفات ایشان رو از دیوار برداشته و ساخت و سازشون رو تخریب کنم.
در ضمن عموی بنده یه اقرارنامه محضری به ما داده و عنوان کرده که دیوار مال پدر بنده بود و اون هیچ دیوار و ستونی کار نکرده.
ممنون میشم راهنماییم کنید. جلوی یه دعوا و شر گرفته میشه اگه نتونیم کاری کنیم. خدا خیرتون بده‌‌ جواب من و بدین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید از طریق دادگاه و شهرداری شکایت کنید، در خصوص تهدید و توهین ایشان نیز می توانید شکایت کنید