مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز دیوار زمین کناری به زمین من

باسلام
اینجانب 18سال پیش زمینی در ..... چالوس یک قطعه اززمینی خریدم وفروشنده ابعادومشخصات ومتراژ411متر من رامشخص کردند وقیدکردندکه مشاع بودن این قطعه ازهم اکنون ملغی اعلام می‌شودولی الان که باقی زمین را فروختند مالک جدیدزمین کناری که قصداحداث شهرک دارنددیواری کشیدند که نقشه زمین مرا بهم ریخته و33مترازمتراژ من کسرشده حالا که اعتراض کردم می گویندزمین شما با مامشاع است ومااین حق راداریم زمین شماراجزومشاعات شهرک حساب کنیم آیا با توجه به اینکه فروشنده زمین به من حتی نقشه ومختصات وقطعه رامشخص کرده‌اند ودربیعنامه نوشتندزمین دیگرمشاع نیست این حق رادارند بطور اجباری اززمین من کسرکنند وبگویندشما بایدبه شهرک بپیوندید ایا من می‌توانم دیوار وسط را اصلاح کنم ‌طبق ابعادی که خریدم دربیاورم و در ضمن زمین دارای سند نمیباشد. باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قولنامه شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چنین اجازه ای نخواهند داشت
البته باید جزئیات موضوع بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

مدارک شما باید بررسی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک شما باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر چنین اجازه ای نخواهند داشت البته باید جزئیات موضوع بررسی گردد