مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز همسایه به ملک

سلام
مالک ملکی هستم که با ملک مجاور به لحاظ تجاوز به ملک خود طرح دعوا نمود ه ام اکنون جهت اخذ سند تک برگ ابعاد دار به اداره ثبت مراجعه کرده ام بعد طی مراحلی و تهیه نقشه ملک توسط کارشناس رسمی که موید تجاوز مالک مجاور هم هست. اداره ثبت اعلام کرده که برای اخذ سند باید در مورد محل اختلاف با مالک مجاور مصالحه نمایید ایا چنین چیزی قانونیست و اگر مالک مجاور حاضر به رفع تجاوز و مصالحه نگردد تکلیف اینجانب در مورد اخذ سند چیست؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دراین مورد دادگاه براساس نظریه کارشناسی رای خود را اعلام میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم مصالحه بایستی از دادگاه استفاده کنید و به نظر میرسد که به لحاظ تصرف عدوانی که صورت گرفته است دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی را به استناد مدارک و ادله موجود در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.