مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز همسایه به دیوار منزلمان

سلام. همسایه ما قبلا منزلش را ساخته و ما تازه متوجه شدیم که دیوار برای خودش درست نکرده و از دیوار وسط ما برای ساخت منزل خود استفاده کرده حالا ما موندیم چیکار کنیم سر و صدا زیاد میاد و گفتیم برا خودت دیوار درس کن گفت نمیکنم و از حرفا. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست رفع مزاحمت و‌ممانعت از حق دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست دادخواست رفع مزاحمت و‌ممانعت از حق دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به شهرداری یا
بنیاد مسکن مراجعه نمایید و سپس حتما شکایت نمایید
زیرا اگر دیوار مشترک باشد ممکن است شما دیگر نتوانید به تنهایی ، ملک خود را نوسازی نمایید