مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوا در هنگام تجاوز همسایه از حدود سند خود چگونه است؟

سلام! بنده مالک قطعه زمین مسکونی هستم که از پدربزرگم به پدر و اکنون به من به ارث رسیده است و سند و قولنامه ندارد و چندین دهه تصرفات مالکانه داشتیم. به تازگی متوجه شدم که همسایه‌ی شمالی، دیوارِ ضلعِ جنوبیِ خود را، مطابق سندش احداث نکرده است و وارد زمینِ بنده شده است، با توجه‌ به اینکه، بنده سند ندارم و در سندِ همسایه، ذکر شده که " ضلع جنوبی، بطول20 متر محدود به متصرفی (پدرم)" آیا میتوانم، این مقدار زمین را پس بگیرم؟ تحت چه عنوانی باید دعوا طرح کنم؟