مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

سلام خدا قوت
بنده یک زمین دارم سند بنام پدرم هست. پدرم فوت کردن
همسایه اومده دیوار وسط یک دیوار گلی و راست نبوده خراب کرده. تجاوز زمین من دیوار بلوکی بنا کرده و درب حیاط منو برداشته برده من شاهد و گواه عکس مستند سند شکایت نامه بردم دادگاه بعد چند مدت دادگاه به من میگه برو عکس درب که نصب بوده بیار، ولی داخل سند اسم درب کوچیک به سمت کوچه ذکر شده. نمیدونم چطور تصمیم گرفته،من شاهد سه نفر بردم ولی پرونده منو بستن. دیگه هیچی
این زمین مال 7نفر هست که سرپرست ندارن .
طرف مقابل پول داره .نفوذ داره .
لطفاً راهنمایی بفرمایید
اجرتون با خدا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر قانونی باید دادنامه صادره و جزئیات موضوع بررسی گردد