مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

با سلام بنده با وکیل قرارداد بستم و کد ثنا هم براش خوندم ولی مبلغ و چک ندادم بهشون اولین جلسه رسیدگی هم نرسیده و میخام وکیل رو عزل کنم ایا وکیل میتونه از من مبلغی رو درخواست کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عزل وکیل را دارید باید از طریق دفتر خدمات قضایی عزل وکیل را به شعبه اعلام کنید
حق الوکاله وکیل طبق قرارداد قابل مطالبه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد، اقدامات وکیل و اعلام وکالت وی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا باید به قرارداد سیماران خود مراجعه کنید اما اگر وکیلی قرارداد تنظیم نموده باشد با توجه به اینکه مالیات باید بپردازد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. حق الوکاله وکیل طبق قرارداد انجام شده قابل مطالبه است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اعلام وکالت نموده باشند می توانند هزینه تمبر مالیاتی خود را دریافت نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اگر طرح دعوی از ناحیه وکیل باشد بله می تواند و در قرارداد های الکترونیک هم نوشته شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق توافق است اما عموما مبلغ جدید را نمی تواند درخواست کند اما تا آن جایی که پرونده را رسیدگی کرده و شما پیش پرداختی داده باشی پس گرفته نخواهد شد.