مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

باسلام من ساختمانی درروستادارم باحیاط بدون سند و مالکیت عرفی یعنی ارثی هست طبق طرح هادی 12متر خیابان از حیاط من رد میشه ایا دهیار به اجبار میتواند بگوید باید عقب نشینی کنی ولی طرح هنوز قابلیت اجرای به خاطر مسیل سیل کنار روستا ندارد ضمنا عرصه ساختمان بیش از30سال برمیگرده تاسیس ساختمان 3سال است و اخرین مصوب طرح سال91میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد می توانید پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اجباری نیست مگر اینکه پول زمین و اعیانی را بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به اجبار قانونی نیست باید رضایت شما اخذ شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با رضایت صورت پذیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر آخرین مصوبه سال 91 باشد اصولا طرهای هادی 10 ساله است و بعد از 10 سال مجدداً طرح هادی اصلاح یا تغییر یا تایید مجدد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طرح‌های هادی شامل شما شده باشد معمولا بعد از ده سال تغییر می‌یابد