مشاوره حقوقی رایگان - جعل قولنامه عادی

سلام خسته نباشید
من یک مستاجر هستم
اگر بعد از گذشت 5 ماه متوجه شده باشم که املاک بر ضد من در رابطه با تحویل پول در تاریخ انقضا قولنامه متنی رو بدون حضور من اضافه کرده باشد (بعد از امضای من) راهی برای شکایت از این موضوع دارم؟
بخاطر کمسیون بنگاه دو روز بعد قولنامه رو گرفتم به این دلیل متوجه متن اضافه شد نشدم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با ارجاع به کارشناس اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بتوانید ثابت کنید جعل محسوب می شود.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. معمولا در شرایطی که الحاق در یک نسخه انجام شده باشد امکان نتیجه دادن شکایت بیشتر است اما با این حال میتونید شکایت کنید . چون اصولش این است که اگر مطلبی اضافه شود باید امضای متعهد را در همون جا بگیرند و پرونده هایی را دیده ایم که دادسرا این کار را هر چند در هر دو نسخه بوده جرم گرفته.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که بتوانید ثابت کنید جعل محسوب می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما میتوانید شکایت جعل را اقامه نمایید و در صورت جعلی بودن توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با کارشناسی خط ثابت شود که جعلی صورت گرفته می توانید شکایت کنید