مشاوره حقوقی رایگان - جعل قولنامه و تصرف خانه و املاک وراثی که در شهرستانها ساکنند

باسلام. برادرزاده ام در شهرستان چالدران بعد از فوت پدرم که ما (وراث) در ارومیه ساکن هستیم. قولنامه ای دستنویس را جعل نموده که اثر انگشت پدرم بعد از فوت و امضای شوراها را نیز جعل کرده. که همگی حاضرند در دادگاه سوگند یاد کنند که هیچگونه اطلاعی از قولنامه ندارند و امضای آنها نیست.
که کارشناس محترم نیز جعل قولنامه را تائید نموده که سه سال بعد فوت پدرم جعل شده.
ولی متاسفانه 8ماه هست که بازپرس دادسرا علاوه بر اینکه رای محکومیت صادر نمیکنه.
بلکه برادر زاده ام با راهنمایی کلانتری استشهادیه دروغین توسط دهیاری کم سواد و چند نفر درست کرده که امضا نموده اند پدرم خونه اش را به برادر زاده ام داده.
حال تکلیف ما وراث چیست.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

بحث جعل قولنامه باید کارشناسی بشه اما بحث واگذاری ملک در حضور شهود یه مقوله جداگانه ای هست.....موضوع نیاز به بررسی مستندات داره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در هر حال جرم جعل اتفاق افتاده است و مجازات دارد و استشهادیه تاثیری در پرونده کیفری ندارد .
این استشهادیه در دادگاه حقوقی با سوگند شاهدین معتبر است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. نگران نباشید اگر جعل مبایعه نامه توسط کارشناس خط و امضا تایید شده باشد و در دادگاه اثبات شده باشد ، باطل است و شما میتوانید شکایت کیفری جعل را اقامه نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نگران نباشید اگرجعل مبایعه نامه توسط کارشناس خط و امضا تایید شده باشد و در دادگاه اثبات شده باشد باطل است و شما می توانید شکایت کیفری جعل رامطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق رئیس دادگستری و شعبه مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه کارشناس رسمی دادگستری و استشهادیه در این موضوع موثر نمیباشد