مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن معامله

با سلام یه ملک خریدم فروشنده یکماه جلوتر به کسی دیگه فروخته اگه معامله باطل بشه چطور پول منو برمی گردونن؟پول خودمو میدن یا به قیمت روز باید برداره؟
آیا فروشنده مال غیر فروش میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فروش مال غیر به اثبات برسد شما می توانید دادخواست‌مطالبه ثمن را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت مستحق للغیر درامدن مورد معامله باطل و به نرخ روز میتوانید خسارت خود را علاوه بر استرداد ثمن درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنانچه مستحقین الغییر درآید ثمن و غرامات قابل وصول است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان انتقال مال غیر کردند وشما باید استرداد ثمن به نرخ روز را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت است غرامات باید پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.
در خصوص استرداد ثمن دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله طبق نظر کارشناس بدهید.
طبق رأی وحدت رویه ثمن معامله به نرخ روز و قیمت کارشناسی ملک باید مسترد شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وشما باید استرداد ثمن به نرخ روز را بخواهید