مشاوره حقوقی رایگان - پست سازمانی

با سلام من کارمند شرکتی فرزند ایثارگر هستم که با توجه به بخش نامه جدید در مورد تبدیل وضعیت ایثارگران از قراردادی و شرکتی به رسمی قطعی، این بخشنامه شامل تبدیل وضعیت من میشود، سازمان مربوطه که من در آن مشغول به کار هستم تنها یک پست سازمانی متناسب با مدرک تحصیلی من که کارشناسی صنایع هست دارد و این پست سازمانی از قبل گرفته شده است ، لطفا برای گرفتن این پست من را راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پیگیر باشید تا شرایط فراهم شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما پیگیر باشید تا شرکت برای شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان پست بلاتصدی باشد و شما نیز شرایط را دارا باشید ممکن است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از موارد تبدیل وضعیت به رسمی این است که پست بلاتصدی در تشکیلات دستگاه برای انتصاب مشمولین وجود داشته باشد (در صورت عدم وجود پست بلاتصدی مناسب برای افراد مشمول، دستگاه اجرایی می تواند از طریق «سامانه ملی مدیریت ساختار دستگاه های اجرایی کشور» نسبت به پیشنهاد تغییر عناوین پستهای سازمانی و یا انتقال و جابجایی آن متناسب با شرایط مشمولان اقدام نماید).