مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی

با سلام
بنده به عنوان کارشناس برق در آزمون استخدامی شرکت کردم و قبول شدم.
برای صدور حکم گفتند باید پست سازمانی دیگری برات تعریف کنیم، گفتم مگر شما پست خالی کارشناس برق نداشتید که مجوز استخدام گرفتید، اما پاسخی ندادند، فکر میکنم پست مذکور را نفر دیگری اشغال کرده. حدس خودم نیروهای تبدیل وضعیت هستند.
آیا امکان اعتراض و پیگیری برای بنده هست و این کار نتیجه ای در بر دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله این امکان وجود دارد از طریق دیوان پیگیری کنید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

بله شما میتوانید از دیوان عدالت در صورتی که با اداره دولتی طرف حساب هستین طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر پست از مواردی است که بر عهده سازمان مربوطه و مدیران مربوطه خواهد بود وبه علت تغییر پست در آزمون استخدامی نمی توانید اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید و رای هیات عمومی دیوان بر این امر تأکید کرد

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر قبول شدین و شما رو در اداره نمیپذیرن می تونین به دیوان عدالت اداری بر علیه اداره مربوطه طرح دعوا کنین وگرنه اقدامی نکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید در دیوان عدالت دادخواست بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما میتوانید از دیوان عدالت در صورتی که با اداره دولتی طرف حساب هستین طرح دعوا کنید